Wie zijn we

Nadya Bonten-Slenders is illustratrice en maakt lieflijke illustraties voor jong en oud. Haar schilderijtjes, boek en prints kun je vinden op www.nadyart.me

Drie verpleegkundigen met een passie voor hun werk op de neonatologie richtten in 2015 de Vereniging voor Kleine Superhelden op.

Op de afdeling neonatologie worden intensief zieke pasgeborenen alsook prematuur geboren kinderen verzorgd. Voor deze kleine superhelden wilden Bieke, Eva en Tine net dat ietsje extra betekenen. Daarom maakten ze dagboekjes waarin verpleegkundigen en ouders kunnen schrijven over de dag van hun superheld en de grote sprongen vooruit. Er is plaats voorzien voor foto’s, hand- en voetafdrukken en ook gewicht en lengte worden in een curve geschreven.


Ondertussen merken we dat zowel ouders als collega’s erg enthousiast zijn over ons project en is onze vereniging in meerdere ziekenhuizen actief.  

 

We bieden deze dagboekjes gratis aan en zouden dat ook graag blijven doen voor alle ouders.  Dankzij vele giften van ouders en familieleden, acties zoals bv snoepzakken verkoop, music for life, ect is dit mogelijk. Elke bijdrage ter ondersteuning van onze Vereniging is dan ook welkom!

 

Als je hierover meer informatie wil, klik dan hier.

Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

BE55 9731 4395 8744

Online shoppen én onze Kleine Superhelden steunen zonder een euro extra te betalen? Gebruik dan zeker Trooper.

Surf vanaf nu naar je favoriete webshops zoals Coolblue, Collishop, Booking.com en vele anderen via www.trooper.be/kleinesuperhelden.

Een procentje van jouw aankoop gaat recht naar onze dagboekjes!

Bedankt!

Copyright © 2019 - Vereniging voor Kleine Superhelden

Design by ADDIT

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept